Yenilendi
Kapasitif Dokunmatik Ekranlı Cihazlar için Değiştirilebilir Uçlu Mıxoo 2'si 1 Arada Hassas Disk ve Fiber Kalem (Siyah / Siyah)

Kapasitif Dokunmatik Ekranlı Cihazlar için Değiştirilebilir Uçlu Mıxoo 2'si 1 Arada Hassas Disk ve Fiber Kalem (Siyah / Siyah)

Ürün Kullanılabilirliği: Stokta
₺ 253.50

2'si 1 arada Kalem Özelliği-Bir ucunda fiber uçlu bir kafa ve diğer ucunda vidalı bir kapağın altında bir silikon disk kalemi bulunan güzel ağırlıklı alüminyum variller, hem disk ucu hem de fiber ucu değiştirilebilir, dokunmatik ekranlı tabletleriniz ve akıllı telefonlarınız için pürüzsüz bir kalem benzeri yazma deneyimi sağlar.Süper Hassasiyet dokunmatik ekranda çizilmelere neden olmaz, ancak ekranı disk/ekran üzerindeki kir, hasarlı uçlar veya düşük olasılıkla arızalı üründen kaynaklanabilecek olası hasarlardan/çiziklerden korumak için cihazınızda bir ekran koruyucu kullanmanızı öneririz. 2. Bu bir evrenseldir stylus.No Bluetooth bağlantısı veya belirtilen uygulamalar gereklidir, sadece dokunmatik ekranlarınıza doğrudan yazmak için parmaklarınız olarak alın.Kalemi kullandığınızda avucunuzu ekrana yaslamamayı unutmayın, aksi takdirde iyi çalışmaz. 3. Lütfen şeffaf plastik diski cihazdan çıkarmayın. tip.It gereksiz bir parça değil.Bunun yerine, kalemin iyi çalışmayacağı dokunmatik ekran sinyalini almak ve iletmek çok önemlidir.Uzunluk : 5.7"(145mm).Kalem namlu çapı 0.35"(9mm);.Disk ucu çapı : 0.28’( 7mm) 0.08 " (2mm) kauçuk nokta ile bağlayın.Fiber uç çapı : 0.24 (6mm).Ağırlık : 0.85 oz / 24g.PAKET İÇERİĞİ : .

Diğer özellikleri

En iyi teklif

Wacom Çizim Kalemi için 5 Adet Grafik Çizim Pedi Standart Kalem Hazretleri Kalemi.WACOM BAMBU için : CTE, MTE, CTL, CTH; Intuos 3, Intuos 4 L WACOM Bambu Yakalama CTH470...

Güç dalgalanmaları ilk günden beri devam ediyor.UZMAN TEKNİK YARDIM : Kurulum, bağlantı sorunları, sorun giderme ve daha pek çok konuda yardımcı olmak için 7 / 24 kullanılabilen

Scroll