Yenilendi
Homyl 1 adet Ultrasonik Ses Pitch Sessiz Köpek Pet Eğitim Düdük Anahtarlık Yeni

Homyl 1 adet Ultrasonik Ses Pitch Sessiz Köpek Pet Eğitim Düdük Anahtarlık Yeni

Ürün Kullanılabilirliği: Stokta
₺ 38.10

* Uzun mesafelerde geri çağırma için harika. * Malzeme : Paslanmaz Çelik, Uzunluk : Yaklaşık. 8 cm / 3.15 inç. * Marka yeni ve yüksek kaliteli. * Anahtar döngü dahildir. * Bu Köpek Eğitim Düdüğü köpek eğitimi için tasarlanmıştır, üretilen frekans kişi üzerinde etkili değildir, ancak köpekler için çok yararlıdır, oturacak, buraya gelecek, yemek yiyecek, oturacak vb.Açıklama : - Yepyeni ve kaliteli-Bu Köpek Eğitim Düdüğü köpek eğitimi için tasarlanmıştır, üretilen frekans kişi üzerinde etkili değildir, ancak köpekler için çok yararlıdır, oturacak, buraya gelecek, yiyecek, oturacak vb. - Uzun mesafelerde geri çağırma için harika - Anahtar halkası dahildir-Malzeme : Paslanmaz Çelik, Uzunluk : Yaklaşık. 8cm / 3.15 inch Package içerir : 1 adet Evde beslenen hayvan Whistle Note : Yukarıdaki boyut elle ölçüldüğünden, aldığınız gerçek öğenin boyutu yukarıdaki boyuttan biraz farklı olabilir.Bu arada, aydınlatma efektleri, monitör parlaklığı /kontrast ayarları vb.Nedeniyle, resimlerin renginde ve gerçek öğede bazı küçük farklılıklar olabileceğini lütfen unutmayın.Mağazamızda ihtiyacınız olan her şeyi seçin.Güzel bir satın alma deneyimine sahip olacak ve politikasına uygun kaliteli ürün ve hizmet alacaksınız.

Diğer özellikleri

En iyi teklif

Taşıma askısıKüçük ve hafiftir ve bir anahtarlığa veya cebe yerleştirilebilir.Size gelmek, havlamayı durdurmak vb Talimatları takip etmek için yavru köpeğinizi / köpeğiniz

* Farklı köpekler farklı frekanslara tepki verdiğinden, düdüğümüz düdük frekanslarını kendi köpek işitme duyunuza uyacak şekilde değiştirmenize ve ayarlamanıza izin verir.

Scroll